Håll dig uppdaterad om leverans- och förpackningslösningar

Välkommen till oss! Vi är det professionella alternativet där du kan läsa om vad det är som gäller för förpackningslösningar och säkra leveranslösningar. Genom vår samverkan med en mängd företag kan vi alltid erbjuda dig uppdateringar och senaste nytt inom branschen. Vi ser det som vår främsta uppgift att ha koll på utvecklingen genom att ha ett brett kontaktnät med de främsta leverantörerna och utvecklarna i branschen.

Vårt mål är att nå ut till berörda och där målgruppen är företagare inom detaljhandel och distribution, men även inom produktionsledet. Vi vill hålla er informerade om vad som händer inom förpackningsindustrin och vilka smarta distributionslösningar som tagits fram då det gäller säkring av gods vid distribution. Syftet är att erbjuda en sida som kan hålla er informerade om alla nyheter som ni kan ha nytta av.

Det har ju hänt en del sedan tetrapacken uppfanns. Den uppfinningen var förvisso mycket smart och kom att revolutionera sättet att distribuera främst mjölk. Tetran var mycket utrymmeseffektiv och gjorde förpackningen av mjölk hos mejerierna till en snabb och hygienisk process. Hemma vid köksborden var den dock inte lika populär då den var svår att hälla ur utan att spilla och drälla. Ett otal olika små hjälpmedel togs fram för att underlätta serveringen och många bistod med tips och trix hur man skulle klippa öppningen för att få en skvalpfri upphällning av mjölken. Hur det nu än var med den förpackningen ur olika synvinklar så vet vi idag att den drog igång en utveckling av förpackningar av papp och plast i laminat och där utvecklingen fortfarande pågår.

Den andra delen av vårt bevakningsområde år transporter och distribution. Här händer det en hel del och det har gått ganska lång tid sedan rullpallarna och bakgavellyftarna gjorde entré på bilarna som distribuerade varor till detaljhandeln. Det utvecklas nya smartare och lättare system då de tunga bakgavellyftarna reducerar vikten för nyttolast. Genom att läsa våra inlägg och artiklar kommer du att hålla dig informerade om nyheter inom det området.

Är du intresserade av att få all gratis information direkt i din inkorg så anmäl ditt intresse till oss. Dubbelkolla gärna din e-postadress så att du inte missar någon intressant artikel.